Liesbeth Magendans

Na mijn afstuderen in 2000 heb ik in diverse praktijken gewerkt, waaronder 7 jaar in Almere-Haven. Een leuke plek, maar niet mijn eigen praktijk. In juli 2010 was ik dan ook reuzeblij deze praktijk van Jelmer Vonk over te kunnen nemen!

Een persoonlijke benadering, nuchtere kijk en duurzame oplossingen kenmerken de praktijk.

Een praktijk waar u met plezier wordt geholpen!

Lid Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT)

Ingeschreven in het BIG-register onder BIG-nummer: 49053760002

Aanwezigheid

Maandag 09.15  – 16.45
Dinsdag 08.00 – 16.45
Donderdag 08.00 – 16.45
Vrijdag 08.00 – 16.45

Als u een afspraak heeft, kunt u in de wachtruimte plaatsnemen. Voor Liesbeth Magendans betekent dit de trap op naar boven en naar rechts. Boven is ook een poetsruimte.

Heeft u een afspraak bij een van de mondhygiënistes, dan kunt u in de wachtruimte beneden plaatsnemen.

Pijn en gebitsklachten

Bij pijn of gebitsklachten kunt u natuurlijk op korte termijn een afspraak maken. Bij afwezigheid van Liesbeth Magendans kunt u dan bij de andere tandartsen binnen Groepspraktijk Diemen terecht of ’s avonds/in het weekend bij de Spoedpraktijk in het OLVG.

Inschrijving nieuwe patiënten

Uw eerste bezoek bestaat uit kennismaken en het inventariseren van uw gebit en uw wensen. Ook vragen wij u een gezondheidsvragenlijst in te vullen (uw gezondheid en medicatie is voor ons van groot belang!) en soms worden er röntgenfoto’s gemaakt. Voor een eerste bezoek kunt u bellen met 020 – 699 10 65 of een mailtje sturen (zie onderaan).

Controles

Wij onderkennen problemen en probleempjes bij voorkeur in een vroeg stadium en zien u graag regelmatig voor controle (1 of 2 keer per jaar). Wij sturen u daarom een maand tevoren een kaartje met daarop een controle afspraak. Hierbij houden we rekening met uw voorkeur voor dag en tijd en u kunt deze afspraak natuurlijk altijd (telefonisch) verzetten.

Afspraak verzetten

Een afspraak verzetten of afzeggen kan telefonisch tot 48 uur voor de afspraak. Niet nagekomen afspraken worden in rekening gebracht.

Rekening en betalingen

De rekeningen krijgt u direct mee. Wij hebben het liefst dat u deze per pin aan de receptie voldoet. Indien u een tandartsenverzekering heeft afgesloten, kunt u de nota zelf naar de zorgverzekeraar sturen.

Vragen en klachten

Bij vragen en/of klachten kunt u ons natuurlijk bellen!

Mochten we er onverhoopt samen niet uitkomen, dan kunt u zich wenden tot de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (tandartsenberoepsvereniging KNMT): http://www.tandartsennet.nl/

Tot ziens in onze praktijk!

stuur een email