Jan Punter

Afgestudeerd in 1989 aan de UvA. De eerste jaren heb ik waargenomen in diverse praktijken en sinds 1992 heb ik mijn eigen praktijk binnen Groepspraktijk Diemen. Ik hou me bezig met algemene tandheelkunde met persoonlijke aandacht en behandeling in een prettige sfeer. In onze praktijk is ook een mondhygiënist aanwezig. De praktijkruimte is op de begane grond waar ook de wachtruimte is.

  • Lid Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT)

Ingeschreven in het BIG-register onder BIG-nummer: 69023370002.

Praktijkregels

  • Afspraken verzetten of afzeggen kan tot 48 uur van tevoren. Bij te laat afzeggen of niet nakomen van de afspraak kunnen kosten in rekening gebracht worden.
  • Nota’s worden meestal meteen meegegeven en kunnen direct betaald worden met de PIN.
  • Bij pijn of andere problemen met uw gebit kunt u natuurlijk bellen en op korte termijn een afspraak maken. Als ik niet aanwezig ben kunt u bij een van mijn collega’s in de praktijk terecht. ‘s Avonds of in het weekend kunt u bij klachten bellen naar de Spoedpraktijk in het OLVG.

Vragen/klachten

Voor vragen kunt u altijd bij mij terecht. Ook bij klachten over de behandeling kunt u contact opnemen. Komen we er niet uit dan kunt u terecht bij de klachtencommissie van de beroepsvereniging (ANT) waar ik lid van ben.

Inschrijving nieuwe patiënten

Op dit moment niet mogelijk.

Aanwezigheid

Maandag 08.00 – 17.00
Dinsdag 08.00 – 17.00
Woensdag 08.00 – 17.00
Donderdag 08.00 – 17.00