Martin de Wilde

Ik ben in Groningen afgestudeerd en werk sinds 2014 in de maatschap Groepspraktijk Diemen als algemeen practicus.

Naast tandheelkunde van hoogwaardige kwaliteit is voor mij ook het persoonlijke aspect zeer belangrijk. De zorg is in mijn praktijk gericht op u als persoon. U kunt naast een goede, professionele behandeling ook rekenen op persoonlijke service. Tijdens de periodieke controle van het gebit ziet u altijd mij.

In de dagelijkse praktijk houd ik me bezig met de algemene tandheelkunde, maar ik ben ook een tandarts voor orale implantologie, uitgebreide restauratieve en esthetische tandheelkundige behandelingen. Een gezond gebit op de lange termijn is mijn uitgangspunt.

  • Lid Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT)
  • Lid Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT)
  • Lid Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI)

Ingeschreven in het BIG-register onder BIG-nummer: 89060156602.

Inschrijving nieuwe patiënten

Op dit moment mogelijk.

Aanwezigheid

Maandag 08.00 – 17.00
Dinsdag 08.00 – 17.00
Woensdag 08.00 – 17.00
Donderdag 08.00 – 17.00