Afspraak maken

Behandelingen vinden uitsluitend plaats op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met de receptie van de praktijk. Ingrid en Carole zijn onze receptionistes en zij zullen u te woord staan en proberen u zo goed mogelijk te helpen. Per e-mail maken we liever geen afspraken.

Indien u een pijnklacht heeft, belt u ons dan voor 09.00 uur, zodat wij u dezelfde dag nog kunnen helpen.

Wijzigen of annuleren van afspraken

Wanneer u een afspraak wilt wijzigen of annuleren dan kan dit alléén telefonisch en tót 2 werkdagen voor aanvang van de afspraak. Op die manier kunnen wij kijken of wij de vrijgekomen tijd nog kunnen opvullen met een andere behandeling.

Te laat verschijnen op uw afspraak

Met het te laat verschijnen op een afspraak riskeert u dat uw afspraak niet kan doorgaan als blijkt dat er onvoldoende tijd resteert om uw afspraak en/of behandeling in zijn geheel en volgens planning te voltooien. Probeert u minimaal 5 minuten voor tijd aanwezig te zijn.

Niet nakomen van uw afspraak

Helaas komt het voor dat mensen niet op hun afspraak verschijnen of dat ze te laat afzeggen. Daarmee gaat vaak kostbare tijd verloren. Verschijnt u niet op uw afspraak, of zegt u te laat af, dan kunnen er kosten in rekening gebracht worden.

Afspraakherinnering

Wij versturen afspraakherinneringen d.m.v. een e-mail een week tevoren aan onze patiënten. Dit is een gratis extra service die wij verlenen en waar geen rechten aan kunnen worden ontleend. Mocht u onverhoopt geen herinnering van ons ontvangen dan betekent dit niet dat uw afspraak niet doorgaat. U bent en blijft zelf altijd verantwoordelijk voor het nakomen van uw afspraken: wij zijn niet verantwoordelijk voor uw agendabeheer.

Uw gegevens

Mochten uw persoonlijke gegevens veranderen, dan willen wij u vragen dit zo spoedig mogelijk aan ons door te geven, zodat wij het kunnen aanpassen in uw dossier (bijvoorbeeld een nieuw telefoonnummer, e-mailadres of huisadres). Dit geldt ook voor een verandering met betrekking tot uw gezondheid of medicatie.

Contact

Direct contact met ons opnemen om een afspraak te maken, wijzigen of annuleren? Wij zijn bereikbaar op het volgende telefoonnummer.

020 – 699 10 65